طرز کار دستگاه کره گیر در ظرفیت های مختلف
ابتدا با توجه به ظرفیت دستگاه، میزان مشخصی ماست پرچرب در آن ریخته می شود. پس از آن در دستگاهی با ظرفیت مثلا 10 لیتر، به نسبت 8 لیتر ، یک لیتر آب خنک و 600 گرم یخ خرد شده ریخته می شود و برای جلوگیری از نشتی درب دستگاه محکم بسته می شود.بعد از 40 دقیقه دستگاه روشن میشود که در این بازه چربی و مایع از هم جدا می شود. چربی جداشده در بالا (کره) و مایع پایینی (دوغ) است و کره بلافاصله باید در یخچال قرار بگیرد.
طرز کار با دستگاه کره گیر صنعتی نیز مانند دستگاه خانگی است فقط با این تفاوت که در نوع صنعتی آن ظرفیت بالاتر است.به طور مثال در یک دستگاه کره گیر صنعتی با ظرفیت 400 لیتر، 340 لیتر ماست، 40 لیتر آب خنک و 20 لیتر یخ خرد شده ریخته میشود، پس از گذر حدود یک ساعت کار کردن، کره تهیه شده و آماده تخلیه شدن است.
امکان ارسال به کلیه نقاط ایران از جمله شیراز،آمل،گرگان،کرمان،مشهد،ارومیه،تبریز، اصفهان،کرمانشاه،شهرکرد،اهواز،خوزستان،سمنان،عسلویه،کرج،کاشان،کیش،شاهرود،بابل،یزد، مریوان ،آستارا،زابل،سنندج،سرپل ذهاب،گیلان، استان مازندران،استان خوزستان ،استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ، بوشهر،آبادان و دیگر نقاط کشور از طریق باربری،یا تیپاکس میباشد
درباره این سایت