پیرامون مطالب پست قبلی که خدمت شما عزیران ارائه دادیم در این مقاله درباره ی تاریخچه گلاب گیری در کشور ایران و روش استفاده از دستگاه گلاب گیری(تقطیر) و مراجع مختلف و معتبر جهت خرید دستگاه عرق گیری ،عرق گیرو یا همان دستگاه تقطیر را به شما معرفی میکنیم برای شما مطالب جامعی اورده ایم با دقت کامل این مطلب را مطالعه نمایید
شما بازدید کنندگان محترم باید برای خرید دستگاه گلاب گیر ،عرق گیرو یا همان دستگاه تقطیر خود بروش استفاده از دستگاه گلاب گیری(تقطیر) را کاملا وارد باشید
دو شهر قمصر و نیاسر از اواسط اردیبهشت ماه به مدت دو تا سه هفته میزبان مهمانانی میباشند که برای حضور در مراسم گلابگیری بهاین شهرها مهاجرت میکنند . این دو شهر مملواز باغهای گل محمدی و جویبارهای زلالی میباشند که لطف شهر را برای افرادی که پس از طی بیابان به شهر رسیدهاند دوچندان میکند
کاشت گلمحمدی در کشورایران قدمتی حدود ۷هزار ساله دارد و مراسم گلابگیری آیینی ۱۰۰۰ ساله است که در طول زمان تغییراتی بسیار جزیی داشته است . گلاب قمصر که از دید مرغوبیت شایسته ترین گلاب دنیا به شمار میرود , از لحاظ مذهبی هم دارنده ارج و قرب است . علاوه بر آنکه برای معطر کردن فضاهای مذهبی به کار میرود , سالانه در مورخ ۹ ذیالحجه منزل آفریدگار را با آن شستشو میدهند .
گلابگیری در گذشته تنها به یک شیوه انجام میشد، اما پس از مکانیزه شدن جوامع و راه یافتن اتوماسیون، شیوهی دیگری نیز به اصول گلابگیری اضافه شده است و هم اکنون گلابگیری در قمصر به دو روش صنعتی و سنتی انجام میگیرد. گلاب برای اولین بار در ایران قدیم از تقطیر گل رز به دست آمد. در روش گلابگیری سنتی، ابزار و ادوات خاصی استفاده میشود که برخاسته از جایگاه سنتی حاکم بر این خطه است. وسایل گلابگیری در قمصر تقریبا سنتی است و تنها تغییراتی جزئی در جنس ابزار آن به عمل آمده است.
درباره این سایت